ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Σάκης Ρουβάς μιλά για την σχέση του με τον Φοίβο

Η νέα τους συνεργασία.

newsroom must

Η παρουσίαση του νέου δίσκου του Σάκη Ρουβά, σε καινούργια συνεργασία με τον παλιό του φίλο Φοίβο, έγινε χθες (23/06/21), με την κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, να βρίσκεται εκεί, και τον τραγουδιστή να μιλά για το πως αισθάνεται για την νέα τους συνεργασία.

Αρχικά, ο Σάκης, εξομολογείται, «Είναι πολλά τα χρόνια αλλά κρατά και πολλά χρόνια αυτή η κολόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι μουσικά με τον Φοίβο. Είχαμε κάνει άλλωστε και πολύ μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ μας. Πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο… Ο Φοίβος είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ που σε αυτή τη συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι να το ακούσω και συνεργαζόμαστε τώρα σε αυτό το άλμπουμ».

Συνεχίζοντας, αναφέρει τις αλλαγές που προέκυψαν στη ζωή του, «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε».

Με τον Φοίβο να σχολιάζει, «Ο Σάκης είναι στα καλύτερά του, τον άφησα τότε στα πολύ καλά του και τον βρίσκω τώρα στα καλύτερά του».

Ενώ, όσον αφορά τα επόμενά του επαγγελματικά σχέδια, ο τραγουδιστής, περιέγραψε «Πρώτη φορά ακούω ότι θα συνεργαστώ με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για νυχτερινό σχήμα, έχουν γίνει άλλες συζητήσεις αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε, δε χανόμαστε».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X