ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ καρό μίντι φόρεμα και λευκά mules
 

Ο Σαββας Πούμπουρας μιλάει για τον εθισμό του στο αλκοόλ

«Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω.»

newsroom must

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρας Μελέτη ο γνωστός παρουσιαστής του ANT1 Σάββας Πούμπουρας.

O Πούμπουρας δήλωσε με μεγάλη ειλικρίνεια για τον εθισμό τους στο αλκοόλ και τις δύσκολες περιόδους που πέρασε στην ζωή του όταν η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στην ζωή του προκαλώντας του μεγάλο άγχος και στρες.

«Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος»

Είπε ότι πολλές φορές ευχήθηκε να είχε πεθάνει ή να μην ξυπνήσει το πρωί «έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αρετή και πως μαζί της τα πράγματα άρχισαν να γίνονται καλύτερα. «Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ. Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό. Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X