ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

O Ralph Lauren γιορτάζει τα 50 χρόνια πορείας του με ένα καταπληκτικό show

Ο Ralph Lauren ένας από τους σημαντικότερους και πιο influential σχεδιαστές της σύγχρονης εποχής γιόρτασε τα 50 χρόνια πορείας του με ένα καταπληκτικό show και ένα πολύ ισχυρό front row. To βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, τα πιο δυνατά ονόματα από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον σχεδιαστή. Στην συλλογή είδαμε κομμάτια που ξεχώρισαν απο τις συλλογές του σχεδιαστή, τα αγαπημένα του χρώματα και patterns στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. 

H Αnna Wintour, Diane von Furstenberg, η Oprah Winfrey που είναι αγαπημένη φίλη του σχεδιαστή, η Priyanka Chopra, o Robert De Niro, o Kanye West, η Blake Lively βρέθηκαν στο Central Park που πραγματοποιήθηκε το show για να τιμήσουν τον σχεδιαστή.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία το συγκεκριμένο show που έφερε το glamour στην πόλη με ένα μοναδικό τρόπο που πάντα έχει ο Ralph Lauren. Tα σημαντικότερα μοντέλα της σύγχρονης εποχής περπάτησαν για τον σχεδιαστή και ο ίδιος στο τέλος του show φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά του.

Δείτε το show εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS