ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον William και την Kate

Η απάντηση του Zelenskyy στους royals

newsroom must

Πριν μερικές μέρες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξη τους προς τον πρόεδρο, Volodymyr Zelenskyy και τον λαό της Ουκρανίας γράφοντας στο Twitter: «Τον Οκτώβριο του 2020 είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε τον πρόεδρο Zelenskyy και την πρώτη Κυρία και μάθαμε την ελπίδα τους και την αισιοδοξία τους για το μέλλον της Ουκρανίας. Σήμερα είμαστε μαζί με τον Πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της Ουκρανίας καθώς πολεμούν με θάρρος για αυτό το μέλλον».

Τώρα, μέσα από το Twitter, o Zelenskyy και η πρώτη κυρία, Olena Zelenska, ευχαρίστησαν τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ για την στήριξή τους: 

''Η Olena και εγώ είμαστε ευγνώμονες στον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ που στέκονται πλάι στη χώρα μας, στηρίζοντας τον γενναίο λαό μας αυτή την κρίσημη στιγμή, όπου η Ουκρανία με θάρρος αντιστέκεται την ρωσική εισβολή. Το καλό θα νικήσει''. 

Οι Royals της Μεγάλης Βρετανίας δεν είναι οι μόνοι που εξέφρασαν την υποστήριξή τους. Στα φετινά βραβεία SAG πολλοί ήταν οι διάσημοι πουαναφέρθηκαν στον πόλεμο στην Ουκρανία και τάχθηκαν ενάντια στην ρωσική εισβολή. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση