ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει ένα βήμα συμφιλίωσης προς τους Sussex

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι η μικρή Lili ρίχνει έναν-έναν τους τοίχους που κτίστηκαν ανάμεσα στην βασιλική οικογένεια και τους γονείς της, Δούκα και Δούκισσα του Sussex, πολύ πριν γεννηθεί.

Με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον γιο του να έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ που έφτασε στο σημείο να μην απαντά ούτε τα τηλεφωνήματα, αλλά ούτε να θέλει να τον δει, μετά τα όσα αποκάλυψε ο δεύτερος στις συνεντεύξεις του για το ποιόν του πατέρα του.

Όμως, με αφορμή την γέννηση της εγγονής του, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να μαλάκωσε κάπως, και με την εμφάνισή του στο εργοστάσιο της ‘Mini’ χθες, κατά την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, έκανε λόγο για την Lilibet, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως η γέννησή της είναι μια τόσο χαρούμενη είδηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Συγκεκριμένα τον ακούμε να λέει, «η ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή τα πράσινου υδρογόνου για τα βαρέα οχήματα , είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουμε την υγεία του κόσμου για τις επόμενες γενιές, κάτι για το οποίο έχω πολύ στο νου μου σήμερα, έχοντας πρόσφατα γίνει παππούς για πέμπτη φορά. Τόσο ευχάριστα νέα πραγματικά υπενθυμίζουν την ανάγκη για συνεχόμενη καινοτομία στον χώρο - ειδικά γύρω από τη βιώσιμη ηλεκτρική τεχνολογία - δεδομένης της κληρονομιάς που αφήνουμε στα εγγόνια μας».

Ενώ να θυμίσουμε ότι ο ίδιος, είχε αναρτήσει μια τιμητική φωτογραφία, με αφορμή την δημοσιοποίηση της είδησης για την γέννηση του κοριτσιού, γράφοντας «Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie για τον ερχομό του μωρού Lilibet Diana. Τους ευχόμαστε να είναι όλοι καλά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση