ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο πρίγκιπας Harry «Ζει συνέχεια με το φόβο ότι θα χάσει την Meghan»

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry σε βαθιά εξομολογητικό κλίμα μίλησε για άλλη μια φορά, για την σχέση του με την σύζυγό του Meghan Markle, στην σειρά ντοκιμαντέρ του που δημιούργησε με την Oprah Winfrey, “The Me You Can’t See”.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον μόνιμο φόβο που τον κυβερνά, που δεν είναι άλλος, όπως υπογράφει η βασιλική βιογράφος Angela Levin, από το να μην χάσει την σύζυγό του Meghan Markle, όπως ακριβώς έπαθε με την μητέρα του πριγκίπισσα Diana.

Η ίδια, είχε πάρει συνέντευξη στον πρίγκιπα το 2018, με αφορμή το βιβλίο της «Harry: Conversations with the Prince», παρατηρώντας ότι ο ίδιος είχε μεγάλο χάος για το ντοκιμαντέρ ενώ πίστευε ότι εάν απομακρυνόταν από τα φώτα της δημοσιότητας θα βελτιωνόταν η ζωή του.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε μέσα από ένα post της στο Twitter«Πόσο απαίσιο για τον Harry το να σκέφτεται συνεχώς πως θα χάσει τη Meghan όπως συνέβη με τη μητέρα του και να κατηγορεί τον ρατσισμό. Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την απειλή της Meghan για αυτοκτονία. Η ζωή του ακούγεται υπερβολική για τον ίδιο και πρέπει να απομακρυνθεί από τον ρόλο του κοινωνικού celebrity ομιλητή».

Ενώ όσον αφορά τις αναφορές του πρίγκιπα για τις αυτοκτονικές τάσεις της Meghan να θυμίσουμε, «Το πράγμα που τη σταμάτησε ήταν το γεγονός πως θα ήταν πολύ άδικο για μένα ύστερα από όσα συνέβησαν στη μητέρα μου, να με βάλει στη θέση να χάσω μια ακόμη γυναίκα από τη ζωή μου, και μάλιστα έχοντας μέσα της το μωρό μας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση