ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο πρίγκιπας Harry δεν είχε προετοιμάσει καλά την Meghan για την μοναρχία

Όσα αναφέρει Βρετανικό δημοσίευμα.

newsroom must

Το «παραλήρημα» των Βρετανικών tabloid δεν σταματά όπως όλα δείχνουν ούτε μετά και την συνέντευξη, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν σ ’αυτήν από τους Sussex.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας (είχε γράψει και το βιβλίο για τον πρίγκιπα Φίλιππο “Prince Philip's Century”, ο Robert Jobson, ισχυρίζεται ότι το φταίξιμο για το πως εξελίχτηκε η πορεία της Meghan Markle στο παλάτι, πρέπει να πέσει καθαρά στον πρίγκιπα Harry. Εξηγώντας ότι εκείνος δεν της εξήγησε με ακρίβεια το τί σημαίνει να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Επιμένοντας πως ο πρίγκιπας «δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος».

Ο Jobson, είπε στην “Page Six” ότι, «είναι ένας συνδυασμός αλλεπάλληλων λαθών και από τους δύο, αλλά κυρίως από τον Harry που δεν της εξήγησε σωστά τα όσα συνεπάγονται με την μοναρχία». Ενώ πρόσθεσε, «Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται σκληρή δουλειά για να είναι κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας, άρα το ίδιο έγινε και με την Meghan, που μάλλον δεν ήθελε να ταλαιπωρείται».

Ο ίδιος, έχει γράψει και στο παρελθόν για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως την πριγκίπισσα Diana, αναφορικά με την εξέλιξη της βασιλικής ζωής της, έτσι καταλήγει ότι μάλλον η Δούκισσα του Sussex «δεν ήρθε διαβασμένη».

Κάτι το οποίο παραδέχτηκε και η ίδια η Meghan στην συνέντευξή της με την Oprah, λέγοντα χαρακτηριστικά «Δεν είχα ψάξει τον άντρα μου στο διαδίκτυο. Δεν ένιωθα την ανάγκη γιατί όλα όσα έπρεπε να ξέρω, τα μοιραζόταν ο ίδιος μαζί μου, ή ότι ήθελα να μάθω, μου το έλεγε».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση