ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών»

Τι έγραψαν στη Mirror για την υπόθεση Γλυκά Νερά

newsroom must

Συνεχίζει να απασχολεί τα Βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, η δολοφονία της Καρολάιν από τον συζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Σε νέο δημοσίευμα της Mirror, αναφέρει πως ίσως η αιτία για το έγκλημα να ήταν ότι η 20χρονη κοπέλα ανακάλυψε καποιο μυστικό του πιλότου. Η Mirror επικαλούμενη την αστυνομία αναφέρει στο άρθρο της πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Προσθέτει επίσης πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού εκφράζοντας προβληματισμούς για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να ζουν όπως ζούσαν.

Το ζευγάρι πρόσφατα είχε κάνει διακοπές στο Dubai ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ με την Mirror να θέτει ερωτήματα και υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν τις «βρωμοδουλειές». Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε στην Mirror σχετικά με το δημοσίευμα πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X