ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Piers Morgan επιστρέφει στο GMB μετά τα σχόλια για την Meghan Markle

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Αν και ο ίδιος είχε χαρακτηριστεί αγενής από πολύ κόσμο μετά το ξέσπασμά του στην εκπομπή που παρουσίαζε ‘Good Morning Britain’, ο Piers Morgan, αλλά αυτό που είναι δεδομένο και αντανακλάται στα νούμερα τηλεθέασης που έπεσαν κατακόρυφα.

Να θυμίσουμε ότι ο Piers Morgan, αποδεσμεύτηκε από το κανάλι, ITV, που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή μετά και τα σχόλια που είχε κάνει για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry – μετά την συνέντευξη στην Oprah. Λέγοντας, «Πώς θα μπορούσε κανείς να αισθανθεί "έμπνευση" από την "αυθεντικότητα, την αισιοδοξία και την ηγετική ικανότητα" της Meghan και του Harry , δεδομένου ότι έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια γκρινιάζοντας, παραιτούμενοι, να ζουν από πλούσιους και να κηρύττουν την ισότητα από τη θέση του υπέρτατου ελιτισμού;».

Ενώ ο ίδιος υποστήριζε ότι «η πλειοψηφία των Βρετανών είναι μαζί μου» και μάλλον να είχε δίκαιο αφού 3 μήνες μετά η τηλεθέαση της εκπομπής του έπεσε κατακόρυφα. Με την ‘The Sun’, να υποστηρίζει ότι ο Morgan είχε δηλώσει ότι «οι υπεύθυνοι της εκπομπής τον έχουν πλησιάσει για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ ο ίδιος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα επιστρέψει».

Να σημειώσουμε ότι μετέπειτα ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε μετανιώσει καθόλου για όλα όσα είπε, «Δεν έπρεπε να είχα φύγει. Δεν μπορείς να είσαι σταυροφόρος της ελευθερίας του λόγου και μετά να φεύγεις επειδή κάποιος λέει κάτι που δεν σου αρέσει».

Φυσικά ο ίδιος, αποκάλυψε εάν θα επιστρέψει στην εκπομπή, μέσα από ένα Tweet, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον εαυτό του να κρατά μια εφημερίδα με το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής του επιστροφής στο πρωτοσέλιδο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS