ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

O Παπακαλιάτης έκανε την καραντίνα ταινία και είναι must see

«Ημερολόγιο Καραντίνας»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δείχνει πώς περνάει τη μέρα του σπίτι και μας δίνει την έμπνευση που όλοι χρειαζόμαστε

Δέσποινα Άσπρου

Κάνοντας scroll down στο Instagram είδαμε μια απίθανη ανάρτηση από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τίτλο «Ημερολόγιο Καραντίνας» και πρόκειται για ότι λέει το όνομά του, δηλαδή την ζωή του γνωστού σκηνοθέτη ενόψει της καραντίνας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε ένα βίντεο σε δύο μέρη, στο οποίο μας δείχνει πώς πέρασε τις πρώτες 10 μέρες στο σπίτι, ακολουθώντας πιστά την οδηγία #Μένουμε_Σπίτι, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, ο Παπακαλιάτης μας αποκαλύπτει πως ξεκινάει την ημέρα του από πολύ νωρίς. Ο ίδιος ετοιμάζει το πρωινό του και έπειτα κατευθύνεται προς το ντους. Στην συνέχεια ασχολείται με το γράψιμο και έπειτα πηγαίνει για τρέξιμο μόνος του. Κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ακούει μουσική και δεν χάνει το χιούμορ του.

 
 
 
View this post on Instagram

Ημερολόγιο καραντίνας!!!Quarantine diary #10days #stayinghome #μένουμε_σπίτι

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

Με έναν ανθρώπινο, λοιπόν, και συνάμα κινηματογραφικό τρόπο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς παροτρύνει όλους να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Πρόκειται για ένα υπέροχο εγχείρημα δεν είναι απλώς must see, αλλά απαραίτητο για αντιγραφή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS