ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Mr “i” στο Digital Agenda Cyprus Summit

O Ken Segall, για χρόνια στενός συνεργάτης του Steve Jobs και της Apple, έρχεται στην Κύπρο για μια ομιλία στο DA22

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Digital Agenda Cyprus Summit με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τον ερχομό του διεθνούς φήμης advertising creative director και συγγραφέα Ken Segall. Ο Ken είναι ο άνθρωπος πίσω από τo “i” στα προϊόντα της Apple και o δημιουργός της μνημειώδους εκστρατείας “Think Different”. Για 12 χρόνια στενός συνεργάτης του Steve Jobs, από την εποχή της “Next” ακολούθησε τον Steve Jobs στην επιστροφή του στην Apple και συνέβαλε καθοριστικά στη σημερινή ταυτότητα της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο.

Στις παρουσίασεις του μιλά για τις σχέσεις συνεργασίας του με κολοσσούς τεχνολογίας, όπως οι Intel, Dell, IBM και BMW, παρουσιάζει και αναλύει τον αέναο πόλεμο μεταξύ πολυπλοκότητας και απλότητας στο design και την επικοινωνία. Τα βιβλία του “Insanely Simple: The obsession that drives Apple’s Success” και “Think Simple; How Smart leaders defeat complexity” είναι παγκόσμια best sellers.

Το 5ο Digital Agenda Cyprus Summit 2022, με τη θεματική ομπρέλα “The crossroads”, θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Το τέλος της παγκοσμιότητας, η νέα υγεία στην καθημερινότητά μας, η ηλιακή ενέργεια, η αναζήτηση του τι πήγε λάθος στην Κύπρο, τα νέα εργασιακά ήθη της generation Z, η ασφάλεια στο κινητό μας, ο νέος λαβύρινθος στην επικοινωνία και πώς θα βγούμε από αυτόν είναι μερικά από τα θέματα που θα ασχοληθεί το συνέδριο.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου και γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη της Cyta και η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Jinius από την Τράπεζα Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο www.digitalagendacy.com/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X