ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Mark Zuckerberg κατέχει πλέον 1300 εκτάρια γης στην Χαβάη

Η νέα του αγορά αξίας 53 εκατομμυρίων με βάση το δημοσίευμα.

newsroom must

Ο ιδρυτής της πασίγνωστης πλατφόρμας Facebook, Mark Zuckerberg, έχει όπως είναι φυσικό ένα πολύ ακριβό πορτφόλιο. Όπως ξέρουμε ο ίδιος κατέχει ένα σπίτι στο Palo Alto αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων (California), ένα κομμάτι γης αξίας 59 εκατομμυρίων στην Λίμνη Tahoe, και τον τελευταίο καιρό έχει βάλει στο μάτι του για τις νέες του αγορές την Χαβάη.

Σύμφωνα με το “Architectural Digest” (Mansion Global) ο ίδιος μαζί με την γυναίκα του, Priscilla Chan, έχουν από τον Μάρτιο αγοράσει ακόμη 600 εκτάρια γης στην Χαβάη (νησί Kauai) για 53 εκατομμύρια δολάρια.

Το κομμάτι, βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού, και προηγουμένως ανήκε στην εταιρία Waioli, μια τοπική που ασχολείται με την διατήρηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zuckerberg αγοράζει γη στην Χαβάη. Το 2014, το ζευγάρι κατάφερε να πάρει άλλα 700 εκτάρια για πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όπως έγινε γνωστό μοιράστηκαν ως βοήθημα σε τοπικές οικογένειες.

Από τότε, ο ίδιος προσπαθεί να θέτει ως προτεραιότητα την διατήρηση της γης στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Εξάλλου είχε πει «Δουλεύουμε πολύ κοντά με έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών της κοινωνίας για να διαφυλάξουμε την διατήρηση του εδάφους, να πράξουμε αναλώσιμα προϊόντα και να προστατεύσουμε την τοπική πανίδα, τόσο στο ράντζο μας όσο και στις γύρω περιοχές. Κοιτάζοντας στο να επεκτείνουμε αυτή την προσπάθεια και στο Lepeuli τους επόμενους μήνες»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS