ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο λόγος που η χριστουγεννιάτικη έξοδος του William με την Kate προκάλεσε πανικό

Ο λόγος που όλοι μιλούν για το βασιλικό ζευγάρι

newsroom must

Λίγες μέρες μετά από τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας του dinner που πραγματοποίησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον σύζυγό της Edoardo Mozzi και τέσσερα ακόμη άτομα -μεταξύ αυτών και ο πρώην σχεδιαστής του οίκου Roberto Cavalli, Peter Dundas- και κατά το οποίο φάνηκε να αγνοεί τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που έχουν τεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προστασία από τον Covid-19 και βάση αυτών απαγορεύεται η συνεύρεση σε κλειστό χώρο με μέλη εκτός της οικογένειας, στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρίγκιπας William και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά επισκέφθηκαν το Luminate το οποίο είναι χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Norfolk και ανήκει στη Βασίλισσα Ελισάβετ... και φάνηκε πως καταπάτησαν τον "κανόνα των έξι ατόμων" αφού έφτασαν την ίδια ώρα με τον πρίγκιπα Edward, τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Λίγο μετά από την διαρροή παπαράτσι φωτογραφιών και φυσικά, την αρνητική κριτική που ακολούθησε, οι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας τόνισαν ότι οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν τυχαία κατά την είσοδό τους και δεν έφτασαν μαζί. Τώρα εμείς δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά ίσως να είναι και η αλήθεια - αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για τον μελλοντικό διάδοχο του θρόνου και σαφώς, δεν θα ήθελε να προκαλέσει σκόπιμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση