ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο κολάν, ζιβάγκο, leather σακάκι και αθλητικά
 

Ο λόγος που στην Βρετανία όλοι κατηγορούν την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα αγνόησε τα... μέτρα προστασίας και βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής

newsroom must

Μπορεί στην Βρετανία τα μέτρα περιορισμού για την εξάπλωση της πανδημίας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, ωστόσο η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον σύζυγό της Edoardo Mozzi τα αγνόησαν... αποφασίζοντας να περάσουν σε εστιατόριο το βράδυ τους μαζί με παρέα τεσσάρων ακόμη ατόμων. Το γεγονός διέρρευσε μέσω φωτογραφιών που δημοσίευσε η The Sun και όπως ήταν αναμενόμενο, η πριγκίπισσα βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εκπρόσωπος του ζευγαριού μίλησε στην εφημερίδα Mirror και δήλωσε πως η συνάντηση ήταν για επαγγελματικούς λόγους . "Αυτή η απογευματινή συνάντηση είχε σχέση με δουλειά, ήταν ένα δείπνο για επαγγελματικούς σκοπούς, και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας που έχει υποδείξει η κυβέρνηση. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα και όλα τα μέλη της παρέας αποχώρησαν πριν την ώρα που ξεκινάει η απαγόρευση της κυκλοφορίας", είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία να πούμε πως στα μέλη της παρέας ήταν και ο πρώην σχεδιαστής του οίκου Roberto Cavalli, Peter Dundas... ο οποίος από τον ενθουσιασμό του και ξεχνώντας τα μέτρα, ανέβασε μία φωτογραφία με την πριγκίπισσα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Peter Dundas (@peter_dundas)

Να θυμίσουμε πως βάση των μέτρων που είχαν επιβληθεί στους κατοίκους του Λονδίνου, δεν είναι εφικτό να συνευρίσκονται με άτομα άλλα πλην της οικογένειάς τους σε εσωτερικούς χώρους, όπως τα εστιατόρια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση