ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για τον άγνωστο γάμο του

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν σκύβει ποτέ το κεφάλι του και μαθαίνει από τα λάθη του. Έτσι πλέον δυνατός συνεχίζει και αφήνει πίσω όσα τον πλήγωσαν.

Ο Λάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εταιρία του που έκλεισε και πως βλέπει όλο αυτό: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν πεθαίνει. Η εταιρία Λάκης Γαβαλάς ας πεθάνει εκατό φορές. Ένας artist ζει ακόμα και στο δρόμο. Αφού κατάφερα και άντεξα μετά από όλα αυτά, δε με σκιάζει τίποτα. Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να μείνω στο δρόμο να κάνω οτοστόπ και να δω πως θα μου φερθεί ο πρώτος που θα σταματήσει», δήλωσε ενώ ανέφερε πως ετοιμάζει νέα κολεξιόν.

Στη συνέχεια ανφέρθηκε στην εμπειρία που τον σημάδεψε, την φυλακή: «Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν. Έπρεπε να δώσεις σημασία σε κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να μην ασχολούνται αρνητικά μαζί σου. Αν κάποιος ασχοληθεί αρνητικά μαζί σου μπορεί να σε σκοτώσει και να μην πάρεις είδηση» Βγαίνοντας από τη φυλακή το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφτεί το ξενοδοχείο ενός φίλου που είναι πάνω στη θάλασσα για να πάρει οξυγόνο.

Τέλος μίλησε και για τον γάμο του στην Ελβετία: «Είχα σχέση 9 χρόνια και παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Ήταν Σουηδέζα. Λέγεται Toril Johansson και ήταν μοντέλο. Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα το 1979, ήμουν σε μια υστερία και με τα νεύρα που είχα χωρίσαμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS