ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Ο Καθ.Δημήτρης Κ. Μέλισσας στο Green Agenda Cyprus

Οι θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την ανάπτυξη και τη δραστηριότητα σε περιοχές του Natura 2000

newsroom must

Καθ. Δημήτρης Κ. Μέλισσας

Ο Δημήτρης Κ. Μέλισσας είναι Δικηγόρος και Καθηγητής στο Δημόσιο Δίκαιο με ειδίκευση στο Δίκαιο Πολεοδομίας, Δίκαιο Χωροταξίας και Δίκαιο Περιβάλλοντος στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Διδάσκει στις Σχολές Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικών – Μηχανικών και Τοπογράφων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Είναι Διευθυντής του διεπιστημονικού εργαστηρίου «Εργαστήριο Ψηφιακής Τεχνολογίας για Τεχνικά Έργα» στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Συνταγματικών Επιστημών (Hagen - O.D. Germany).

Έχει συγγράψει και επιμεληθεί 32 μελέτες και 74 άρθρα στα ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά.

Παρίσταται σαν δικηγόρος ενώπιον του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας και των τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, σχετικά με υποθέσεις που αφορούν περιβαλλοντικά, ενεργειακά, πολεοδομικά- χωροταξικά θέματα και πολιτικές.

Green Agenda Cyprus Summit

Σκοπός του Green Agenda Cyprus Summit που πραγματοποιείται για πρώτη φορά είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο συνέδριο “Green Agenda Cyprus Summit” θα παρευρεθούν και θα συζητήσουν οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας, ενώ θα παρουσιάσουν, με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές από τη διεθνή σκηνή. Σημαντική θα είναι η παρουσία της κυβέρνησης η οποία θα κληθεί να παρουσιάσει το όραμα και τις δράσεις της για την πράσινη μετάβαση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων και παρουσιάσεων θα βρίσκονται οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ζωή, στο τραπεζικό σύστημα, τη βιομηχανία, τα ακίνητα και τον ασφαλιστικό τομέα.

Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η βιωσιμότητα και η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων αλλά και η διαχείριση των αποβλήτων, όλα αυτά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το “Green Agenda Cyprus Summit” διεξάγεται στις 20 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.Powered by Fameline Holding Group, Platinum Sponsors οι Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Astrobank , Gold Sponsors η EY, Dark Horse Cyta,Silver Partner ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, AUDI, Ιnvest Cyprus. Energy Partners Eunice Energy Group και ο όμιλος Green Energy.

To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Για εισιτήρια www.ticketmaster.cy

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.digitalagendacy.com/

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση