ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Ηρακλής μόλις βρήκε δύο αντιπάλους και δεν ξέρουμε πώς αισθάνεται

Ο ανταγωνισμός στο GNTM μεγαλώνει

Μπορεί ο ανταγωνισμός στο GNTM να είναι μεγάλος και το επίπεδο αρκετά ψηλό, ωστόσο όπως πάντα... υπάρχουν μερικοί παίχτες που ξεχωρίζουν από το πρώτο κιόλας λεπτό της εμφάνισής τους. Μέχρι στιγμής – όπως σίγουρα γνωρίζετε- το πρόσωπο που κατάφερε να γίνει viral και να αποκτήσει χιλιάδες φαν ήταν ο γοητευτικός Ηρακλής. Ξαφνικά όμως... ο παίχτης απέκτησε δύο αντιπάλους και δεν ξέρουμε πώς αισθάνεται γι’ αυτό! 

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που επιθυμούν να γίνουν τα επόμενα top model της Ελλάδας και ανταγωνίζονται σε ταλέντο και ομορφιά τον Ηρακλή είναι ο Παναγιώτης και ο Emanuel.

O Emmanuel έχει καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε αλλά έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. O εντυπωσιακός Emmanuel, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μπήκε στο πλατό χορεύοντας και με τον τρόπο του ξεσήκωσε και τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι σηκώθηκαν και χόρεψαν μαζί του!

Ο 22χρονος Παναγιώτης Πέτσας από την Γλυφάδα εμφανίστηκε στο πλατό του GNTM 3 και κέρδισε την προσοχή των κριτών με το στυλ, την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή του. Τα γαλάζια μάτια του, έκαναν μάλιστα κάποια στιγμή την Ζενεβιέβ να αναρωτηθεί «Πόσα κορίτσια έχουν κόψει φλέβα για αυτό το παιδί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS