ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Γιώργος Σταματάρης σχολιάζει την συνωμοσία κατά των Κυπρίων

Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στο Πρωινό που ακούει όλη η Κύπρος βρέθηκε ο Γιώργος Σταματάρης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο του Love Fm και φυσικά σχολίασε τον αποκλεισμό του από το The Voice, αλλά και όλα τα παρελειπόμενα του talent show! 

«Είχα την πεποίθηση ότι θα κερδίσω», δήλωσε ο τραγουδιστής ενώ σημείωσε πως περίμενε να ακούσει το όνομά του από την Έλενα Παπαρίζου. Από την άλλη ο Τάσος Τρύφωνος σχολίασε πως μίλησε με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία του αποκάλυψε πως θεώρησε δίκαιη την επιλογή των παικτών, αφού έχουν σχετικά ίδια χαρακτηριστικά και εμπειρίες. 

Ο Σταματάρης δεν μετανιώνει για την επιλογή του, την Έλενα Παπαρίζου αλλα συμπλήρωσε πως ποτέ δεν βρέθηκε μαζί της ξανά, ενώ η ίδια θέλει να συνεργαστεί μαζί του. 

Πως τον βοήθησε το The Voice;

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η τηλεόραση είναι το καλύτερο μέσο για έναν καλλιτέχνη πλέον, ενώ ήδη έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και σκέφτεται ποιο του ταιριάζει καλύτερα. 

Τέλος σχολίασε και την υποτιθέμενη συνομωσία που ήθελε τους Κύπριους να μείνουν εκτός του παιχνιδιού με τον ίδιο να σχολιάζει: «Δεν νομίζω να ισχύει, αφού έχουν περάσει στην επόμενη φάση τρείς Κύπριοι»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS