ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Γιώργος Κιμούλης πρόκειται να σκηνοθετήσει νέα θεατρική παράσταση

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

newsroom must

Το τελευταίο διάστημα ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τους λάθος όμως λόγους, καθώς την αρχή για τις καταγγελίες εναντίον του είχε κάνει η Ζέτα Δούκα, κατηγορώντας τον για λεκτική βία.

Μετέπειτα, ακολούθησε πλειάδα καταγγελιών, από παλαιότερους συνεργάτες του όπως η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Λέχου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Τζένη Ιωακειμίδου, ο Κώστας Αρζόγλου κ.ά.

Σύμφωνα όμως με νέα δημοσιεύματα, συγκεκριμένα του Κωνσταντίνου Ταχτσίδη από το ‘2020mag.gr’, ο ίδιος πρόκειται να σκηνοθετήσει μια μεγάλη θεατρική παραγωγή, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στο όνομά του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αρχικός σκηνοθέτης της παράστασης «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της επανάστασης», Μενέλαος Τζαβέλλας, απομακρύνθηκε από τη θέση του και η παραγωγή προσέγγισε τον Γιώργο Κιμούλη ώστε να αναλάβει τη θέση, κάτι το οποίο φέρεται να αποδέχθηκε.

Από την άλλη, η υπεύθυνη επικοινωνίας της παραγωγής, Ν. Λεμπέση, αρνήθηκε κατηγορηματικά το γεγονός, ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Τζαβέλλας δεν έχει απομακρυνθεί, αλλά ο Γιώργος Κιμούλης «έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του».

Η κ. Λεμπέση πρόσθεσε, «Δεν είναι ψέματα, αλλά ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας. Μιλάμε για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι η ιστορία του θεάτρου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση