ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ο Γαστρονόμος δωρεάν στο Read Library

Είναι ευκαιρία τώρα που όλοι είμαστε σπίτι να βρούμε και να δοκιμάσουμε τις εύκολες και νόστιμες συνταγές που διαθέτει ο Γαστρονόμος.

Σε μια προσπάθεια στήριξης της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στο σπίτι, καθώς και της διάδοσης του #μένουμε_σπίτι και του #stayhome, o όμιλος SppMedia διαθέτει σε ψηφιακή μορφή δωρεάν τα τεύχη του Γαστρονόμου και αποκλειστικά στην εφαρμογή Read Library.  

Είναι ευκαιρία τώρα που όλοι είμαστε σπίτι να βρούμε και να δοκιμάσουμε τις εύκολες και νόστιμες συνταγές που διαθέτει ο Γαστρονόμος.

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, περιλαμβάνει πλέον ράφι περιοδικών το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, αρχής γενομένης από τα περιοδικά must και Beautiful People, στηρίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας στη χώρα μας

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη της Κύπρου. Είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη διάδοση της ψηφιακής γνώσης στον τόπο μας. Στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου και το Πολιτιστικό της Ίδρυμα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Logicom και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store:
https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
http://www.read-library.com/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση