ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε απομόνωση αναμένοντας κλήση από τον ανακριτή

Οι μόνοι άνθρωποι που τον επισκέπτονται είναι η σύζυγος και ο γιος του.

newsroom must

Έχουν περάσει πέντε μήνες από το ξέσπασμα του κινήματος #metoo στην Ελλάδα και τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, και ο ίδιος βρίσκεται σε απομόνωση στη βίλα του στο Ψυχικό, περιμένοντας την κλίση του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ‘On Time’, ο ίδιος παραμένει εκεί από τον Φεβρουάριο, και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή είναι η σύζυγός του Ελπίδα και ο γιος τους. Ενώ οι μόνες μέρες που απουσίαζε από την οικία του ήταν το διάστημα των 3 ημερών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ‘Υγεία’.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλικής βίας κατά συναδέλφων, που αφορούν ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά συρροή.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ενώ φίλοι και συνάδελφοί του αποφάσισαν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους από αυτόν, με 7 μόνο να καταθέτουν ως μάρτυρες στην υπεράσπισή του – μια εξ αυτών και η σύζυγός του.

Ερωτήματα, προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει περάσει ακόμη την πόρτα του ανακριτή, από την στιγμή μάλιστα που κάτι τέτοιο αναμενόταν να γίνει από τον περασμένο μήνα, με νομικούς να εκτιμούν ότι η κλίση δεν θα γίνει ούτε μέσα στον Ιούλιο, και πολύ πιθανών να μεταφερθεί τον Σεπτέμβριο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS