ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Elon Musk πλήρωσε 250.000 δολάρια για να αποφύγει κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο κροίσος πλήρωσε το τεράστιο αυτό ποσό στην αεροσυνοδό που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση

Για  σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο πασίγνωστος μεγιστάνας, Elon Musk εις βάρος μιας αεροσυνοδού που εκτελούσε πτήση ενός ιδιωτικού τζετ που ανήκει στην εταιρεία Space X, με προορισμό το Λονδίνο, το 2016. 

Σύμφωνα με το δημοσίευσμα του «Insider» ζήτησε από αεροσυνοδό η οποία εργαζόταν στο ιδιωτικό του τζετ να του κάνει ερωτικό μασάζ με αντάλλαγμα εκείνος να της αγοράσει ένα άλογο κάτι που αναστάτωσε την νεαρή αεροσυνοδό η οποία αρνήθηκε. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν δέχτηκε την άρνηση ως απάντηση σε αυτό που είχε προτείνει και έβγαλε το μόριό του έξω το οποίο βρισκόταν σε στύση και άρχισε να αγγίζει την αεροσυνοδό στους μηρούς συνεχίζοντας τις προτάσεις και τα ανταλλάγματα που ήθελε να της προσφέρει. 

Η αεροσυνοδός προσέλαβε δικηγόρο το 2018 για το θέμα που είχε προκύψει και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο Elon Musk έβαλε διαμεσολαβητή επιθυμώντας να τερματίσει το ζήτημα χωρίς να πάρει διαστάσεις κι έκταση και τελικά συμφώνησαν να της καταβάλει το ποσό των 250.000 δολαριών προκειμένου η ίδια η αεροσυνοδός να μην μπει στη διαδικασία υποβολής μηνύσεων. Μέσα στη συμφωνία, πέραν του χρηματικού ποσού, είχε συμφωνηθεί η αεροσυνοδός να μην αποκαλύψει τίποτα σχετικα΄ με το συμβάν και τις λεπτομέρειες αυτού. 

Πριν από τη γνωστοποίηση αυτής της είδησης ο Elon Musk είχε κάνει λόγο για μια «βρώμικη εκστρατεία» που στήθηκε εναντίον του και συνέχισε να υπερασπίζεται την ελευθερία λόγου ιδίως μετά την αγορά της δημοφιλούς πλατφόρμας του Twitter  για την οποίο όπως ο ίδιος δήλωσε θέλει να δουλέψει και να την μετατρέψει σε έναν χώρο όπου ο κόσμος θα μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα στο πλαίσιο της δημοκρατίας και όλα όσα αυτή πρεσβεύει. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση