ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του

Πριν από μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε μέσα απο τον αέρα του ''Πρωινού'', τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη (9/10), και αναφέρθηκε πρώτη φορά στον χωρισμό του, με τα πειράγματα απο την παρουσιάστρια να μην λείπουν.

«Ζούσαμε μαζί, απλά τελευταία είχαμε κάνει ένα άλλο βήμα. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά αρχικά στο δικό μου σπίτι, που ήταν εργένικο, ήταν στο Παλαιό Φάληρο ενώ το πατρικό της ήταν στον Διόνυσο. Και τελικά εγώ έφυγα από το σπίτι και πήγαμε στην Κηφισιά. [...] Ήμουν ερωτικός μετανάστης – τι να κάνω; Έπρεπε να είμαστε και πιο κοντά στους γονείς, ειδικά αν προχωρούσαμε παραπέρα» ανέφερε αρχικά.

Όταν η Ελένη τον ρώτησε αν στεναχωρέθηκε για τον χωρισμό του, εκείνος απάντησε: «Δεν στεναχωρήθηκα να πέσω στα πατώματα, γιατί είναι για καλό. Είναι σοκ, αλλά μετά λες ότι είναι για καλό. Φαντάσου να είχαμε προχωρήσει ακόμα ένα βήμα, να είχαμε κάνει και ένα παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντι του. Το να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα δεν σώζει τη σχέση. Δεν είχα κάνει και άλλη μακροχρόνια σχέση. Είμαι κι εγώ λίγο στον κόσμο μου, θέλω πάντα λίγο χώρο για μένα. Οι γυναίκες θέλετε αυτό να μην υπάρχει, θέλετε να δοθούμε 100%».

Δείτε το video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X