ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο διευθυντής της CIA δηλώνει πως ο Putin είναι υπερβολικά υγιής

Πολύ «σκληρός» για να πεθάνει

Ο William J. Burns, διευθυντής της CIA δήλωσε κι επίσημα πως ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin είναι υπερβολικά υγιής και αρνήθηκε οποιαδήποτε είδηση σύμφωνα με την οποία έχει προβλήματα υγείας. 

Λόγω του γεγονότος ότι κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος υπέφερε από διάφορα προβλήματα υγείας και λόγω του ότι οι φήμες «φούντωσαν» και έκαναν λόγο για καρκίνο, ο διευθυντής της CIA τις διέψευσε και αποκατέστησε την αλήθεια. Χάριν αστεΐσμού δήλωσε πως ο Vladimir Putin είναι υπερβολικά υγιής. 

Κατά τη διάρκεια του πολέμου που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία εδώ και πέντε μήνες μετά τη Ρωσική εισβολή στη χώρα στις 24 Φεβρουαρίου, οι Ρώσοι έχουν σημαντικές απώλειες με περίπου 15.000 στρατιώτες να έχουν χάσει τη ζωή τους και 45.000 να βρίσκονται τραυματισμένοι με τις Ουκρανικές απώλειες να είναι εν τέλει, λιγότερες. 

Μέσα στα όσα είπε ο διευθυντής της CIA αποκάλυψε πω; ασχολείται με τον Vladimir Putin και τον μελετάει εδώ και δύο δεκετίες και πως για τον Ρώσο πρόεδρο ο εκφοβισμός, ο έλεγχος και η εκδίκηση αποτελούν σημαντικά στοιχεία για να επικρατήσει και να πραγματοποιήσει το ιδεώδες του να μετατρέψει τη Ρωσία ξανά σε μεγάλη δύναμη που να υπερτερεί άλλων. 

Παράλληλα, ο William J. Burns είχε μεταβεί στη Μόσχα τον περασμένο Νοέμβριο προειδοποιώντας το Κρεμλίνο πως μια εισβολή στην Ουκρανία θα είχε σοβαρότατες συνέπειες ενώ δήλωσε πως έφυγε πιο προβληματισμένος απ' ότι όταν έφτασε εκεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X