ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

O Christopher Kane δανείζει την πλατφόρμα του στο Instagram σε σπουδαστές

Στόχος του να ενισχύσει τις BAME φωνές.

Με στόχο να ενισχύσει τις BAME φωνές (British, Black, Asian, and minority ethnic - μη λευκές κοινότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο) στη βιομηχανία της μόδας ο σχεδιαστής Christopher Kane συνεργάζεται με σπουδαστές της Σχολής Δημοσιογραφίας Μόδας και Προβολής του Πανεπιστημίου Τεχνών και Σχεδίου Saint Martins' του Λονδίνου.

Ο Σκοτσέζος σχεδιαστής μόδας δάνεισε την πλατφόρμα του στο Instagram για ένα on line περιοδικό, που επιμελείται η ομάδα του F Word Magazine και στο οποίο παρουσιάζεται το έργο της επόμενης γενιάς, συντακτών μόδας και δημιουργών εικόνων σε μία προσπάθεια άρσης ορισμένων εμποδίων και προώθησης της διαφορετικότητας στο εργατικό δυναμικό της βιομηχανίας.

Μετά τις διαμαρτυρίες του κινήματος Black Lives Matter ένα πλήθος ανθρώπων συνειδητοποιεί επιτέλους τις προκαταλήψεις και τις ανισότητες που πολλοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν καθημερινά και αναγκάζει αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή να κοιτάξουν πραγματικά, να δουν πραγματικά τις δομές τους, αναφέρεται στο περιοδικό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christopher Kane (@kanechristopher82) on

"Είναι μέρος της δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε νεαρούς μαύρους και μειονότητες στην κοινότητα της μόδας μέσω έμπρακτης αλληλεγγύης κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Δίνοντας τους χώρο στην πλατφόρμα μας για να ενισχύσουμε τις φωνές τους, ελπίζουμε να βοηθήσουμε στην άρση των εμποδίων εισόδου στη βιομηχανία της μόδας" έγραψαν ο Christopher Kane και η αδερφή του, Tammy Kane.

Οι συντάκτες του περιοδικού δήλωσαν: "Αυτή ήταν μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα BAME ταλέντα - είτε πρόκειται για φίλους μας, ανθρώπους που θαυμάζουμε ή για ξένους που μόλις ανακαλύψαμε - και να συναντηθούμε ως συλλογικότητα για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christopher Kane (@kanechristopher82) on

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση