ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Brendan Fraser παρά λίγο θα ήταν ο Superman

Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Brendan Fraser παραλίγο να έπαιζε τον ρόλο του Superman, αν και ποτέ δεν ήταν σίγουρος αν το ήθελε.
 
Καλεσμένος στο «The Howard Stern Show» ο παρουσιαστής Howard Stern υπενθύμισε στον ηθοποιό τις αναφορές που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του Superman.
 
«Όλοι διάβαζαν για τον Superman. Και πάλι, [δοκίμαζαν] ίσως 6 ή 7 τύπους το 2002, το 2003» είπε ο Fraser απαντώντας στον Stern εάν έχασε το ρόλο «μέσα από τα χέρια του». 
 
Όπως είπε ο ηθοποιός πριν από αυτόν για τον ρόλο του Superman είχε περάσει από ακρόαση ο Paul Walker, ενώ όπως είπε ο ίδιος δίσταζε εάν θα μπορούσε να είναι «πιστός» στον εμβληματικό ρόλο του υπερήρωα.
 
«Φυσικά ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία που μου άλλαξε τη ζωή, αλλά έπρεπε να συμφιλιωθώ με το: "Εντάξει, πες ότι πήρες τη δουλειά για να γίνεις ο άνθρωπος από ατσάλι. Θα γραφεί στην ταφόπλακά σου. Είσαι καλά με αυτό;". Θα είσαι για πάντα γνωστός ως ο άνθρωπος από ατσάλι», είπε ο Fraser στον Stern .
 
Ο Brendan Fraser παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν διαφορετικά για το ρόλο γιατί ήξερε ότι «δεν ήθελα να γίνω γνωστός μόνο για ένα πράγμα, επειδή περηφανευόμουν για τη διαφορετικότητα σε όλη μου την επαγγελματική ζωή».
 
Ερωτηθείς πώς ένιωσε όταν δεν κέρδισε τον ρόλο -ο Brandon Routh έπαιξε τελικά τον Superman στο «Superman Returns» του 2006- ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο «μάλλον» κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να είναι δεσμευμένος στον ρόλο.
 
«Ένιωσα απογοητευμένος που είχα μια καταπληκτική ευκαιρία που δεν έγινε πραγματικότητα», είπε ο ηθοποιός, αλλά πρόσθεσε ότι μάλλον οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν 100% δοσμένος στον ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Brendan Fraser  |  celebs  |  gossip  |  showbiz  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS