ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

O Αιμιλιάνο παραδέχτηκε -μάλλον- την σχέση του με την Μαριαγάπη

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό οι φήμες ήθελαν τον Αιμιλιάνο να βρήκε στο GNTM τον έρωτα και πλέον, να είναι σε σχέση με την Μαριαγάπη. Μέχρι πρόσφατα όμως κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωνε το γεγονός και οι "σπόντες" ολοένα και αυξάνονταν. 

Στο επεισόδιο για παράδειγμα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, είδαμε τον Έντουαρντ να λέει κατά την διάρκεια της προσπάθειας του Αιμιλιάνο να φορέσει την λάτεξ στολή για να φωτογραφηθεί: "Πίστευα πως θα μπορούσε να διαλέξει και Μαριαγάπη... ασπούμε που έχει συνηθίσει να βρίσκεται κοντά στο σώμα του".

Στο τελευταίο όμως επεισόδιο, ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε -με τον δικό του τρόπο- τον δεσμό τους... και με αυτόν τον τρόπο στεναχώρησε λίγο τις επίδοξες θαυμάστριές του. Συγκεκριμένα, ο Αιμιλιάνο ψες κέρδισε τη δοκιμασία επιβράβευσης και διάλεξε να μοιραστεί το έπαθλό του με την Μαριαγάπη. Μετά την επιλογή του είπε στην κάμερα: «Διαλέγω Μαριαγάπη, γιατί δεν έχω ξαναβγεί, δεν έχει ξαναβγεί, δεν είναι επιστροφή. Έχουμε καιρό να περάσουμε χρόνο έξω. Είμαστε δυο πολύ καλοί… φίλοι…» και γέλασε με όλο νόημα στην κάμερα.

Στη συνέχεια, αφού τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό για να φωτογραφηθούν μαζί από τον Δημήτρη Σκουλό, ο κριτής τους είπε ότι ταιριάζουν πολύ. Ο Αιμιλιάνο μετά είπε: «Ο Δημήτρης τόνισε ότι εγώ και η Μαριαγάπη ταιριάζουμε, κάτι το οποίο ισχύει. Το γνωρίζω και εγώ, το γνωρίζει και εκείνη και αυτός είναι ο λόγος που τη διάλεξα και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση