ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σπάει την σιωπή του

Τι έχει να πει σε όσους υποστήριξαν πως ήταν ο συνεργός του αδερφού του

newsroom must

Για πρώτη φορά μετά από την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλάει στις κάμερες και αναφέρεται μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για συνεργασία με τον Μπάμπη.

Ο 30χρονος άνδρας μιλώντας στο Mega διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης και αναφέρει: «Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως μέχρι να αποκαλυφθεί πως ο Μπάμπης έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν ικανός για κάτι τέτοιο.«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε ‘αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν’ και ότι ";έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά". Ήμασταν στην κατάσταση "πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσi". Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ», επισημαίνει ακόμη.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου», υπογραμμίζει και έπειτα αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας τονίζει: «Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», προσθέτει ακόμη ο 30χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση