ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ο Asap Rocky νιώθει 'ευλογημένος' με την Rihanna στην ζωή του

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Η γνωστή ανά το παγκόσμιο Rihanna, τον τελευταίο καιρό έχει σχέση με έναν άλλον τραγουδοποιό, τον ράπερ A$AP Rocky, που δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ παρουσιάζοντάς το στο ‘Tribeca Film Festival’.

Ο ίδιος, με αφορμή την παρουσίαση του ‘Stockholm Syndrome’ στο οποίο εμφανίζεται και η Rihanna αλλά και άλλοι διάσημοι φίλοι του, είπε στο ‘Entertainment Tonight’, «είναι σημαντικό να έχεις αυτή την υποστήριξη στην πραγματική ζωή. Είναι εκπληκτικό και είμαι αληθινά ευλογημένος. Νομίζω ότι το να κάνεις ένα ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με την ευαλωτότητα. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνω ειλικρίνεια, αυθεντικότητα και αγνότητα».

Να θυμίσουμε ότι ο ραπερ είχε αποκαλέσει την Riri, σε μια συνέντευξή του στο ‘GQ’ «Έρωτα της ζωής του», όταν έγινε γνωστή η εξέλιξη της φιλικής τους σχέσης σε ρομαντική.

Χαρακτηριστικά είχε τονίσει ότι «Είναι τόσο καλύτερα. Τόσο καλύτερα όταν έχεις τη μία και μοναδική. Αξίζει όσο εκατομμύρια άλλες. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Είναι η μία και μοναδική».

Ενώ για το τέλος, ο ραπερ αποκαλύπτει αν θα έκανε ποτέ οικογένεια με την Rihanna, λέγοντας «εάν η πατρότητα είναι το πεπρωμένο μου, τότε σίγουρα. Νομίζω ότι θα ήμουν ένας εκπληκτικός και αξιοθαύμαστος μπαμπάς. Θα είχα ένα πολύ κουλ παιδί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση