ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ντυμένη στα χρώματα της Ουκρανίας η κόρη του Ρώσσου υπουργού Άμυνας Sergei Shoigu

«Η ζωή χωρίστηκε σε ''πριν'' και ''μετά''. Οποιεσδήποτε στρατιωτικές ενέργειες είναι η έσχατη λύση και σημαίνει ότι δεν είχαμε άλλη διέξοδο»

Ζωή Τουτουντζίδου

Το δικό της μήνυμα απέναντι στην ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία έστειλε η κόρη του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Xenia Shoigu.

Όπως προ είπαμε πρόκειται για την κόρη του Sergei Shoigu, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα και δεν ασκεί τις τελευταίες ημέρες τα καθήκοντα του.

Με την 31χρονη Xenia να τάσσετε ενάντια στην Ουκρανική εισβολή, ανεβάζοντας πρόσφατα βίντεο μαζί με την κόρη φορώντας ρούχα σε χρωματικές αποχρώσεις της Ουκρανικής σημαίας.

Αναφέροντας αρχικά «Η ζωή χωρίστηκε σε ''πριν'' και ''μετά''. Οποιεσδήποτε στρατιωτικές ενέργειες είναι η έσχατη λύση και σημαίνει ότι δεν είχαμε άλλη διέξοδο».

«Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρωσίδα. Αγαπώ την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, όπου κι αν ζουν. Σήμερα, ολόκληρος ο ''πολιτισμένος'' κόσμος έδειξε ότι έχει ένα σύνολο προτύπων για τον εαυτό του και έναν εντελώς διαφορετικό για εμάς. Θα συνεχίσω να εργάζομαι και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ -να βοηθάω, να υποστηρίζω όσους έχουν ανάγκη, να αγαπώ και να φροντίζω την οικογένεια και τους συγγενείς μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS