ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Novak Djokovic: Το «μυστικό» ρόφημα του που δημιούργησε ερωτηματικά

Το επιτελείο του το έφτιαξε μυστικά στις κερκίδες πριν του το δώσει

Μεγάλα ερωτήματα έχει προκαλέσει το μυστηριώδες ρόφημα που έλαβε ο κορυφαίος τενίστας Novak Djokovic από τον φυσιοθεραπευτή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Paris Masters.

Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα του ημιτελικού της διοργάνωσης, ο συνεργάτης του Djokovic έφτιαξε το ρόφημα στις εξέδρες, με τη βοήθεια ακόμη ενός μέλους του επιτελείου, που είχε μπλοκάρει μάλιστα την κάμερα για να μην καταγράψει την όλη διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο άνθρωπος που έφτιαξε το ρόφημα, έκανε σήμα στο ball girl να πάρει το δοχείο και το πάει στον Σέρβο αθλητή, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ξεκουραζόταν. Τελικά, το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που περιείχε το ρόφημα, μεταξύ αυτών και ο σχολιαστής του αθλήματος, ο οποίος χαρακτήρισε το συμβάν «παράξενο».

Για την ακρίβεια, ο σχολιαστής σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει συγκεκριμένα: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν μυστικές ουσίες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν κατηγορώ κανέναν για τίποτα εδώ, αλλά τι απίστευτα ύποπτος τρόπος να αρχίσεις να φέρεσαι όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι σε βιντεοσκοπούν. Η γλώσσα του σώματος στο βίντεο είναι παράξενη. Τι πιστεύει η ομάδα του Djokovic ότι χρειάζεται να κρύψει;»

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ανάλογο περιστατικό με τον ίδιο αθλητή, καθώς στο φετινό Wimbledon, είχε εντοπιστεί με άλλο έναν παράξενο μπουκάλι και όταν ρωτήθηκε τι περιείχε, είπε πως επρόκειτο για «μαγικό φίλτρο», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σας είπα, θα το ανακαλύψετε σύντομα, αλλά όχι τόσο σύντομα».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, η σύζυγος του τενίστα αναφέρει συγκεκριμένα: «Όλη αυτή η ανοησία να αναγκάζουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για κάτι που δεν είναι έτοιμοι επειδή οι άλλοι είναι ανυπόμονοι είναι παράλογη. Μείνετε λίγο σιωπηλοί. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα όσα βλέπετε αμφιλεγόμενα. Θα μπορούσε να είναι προσωπικό. Επιτρέπεται αυτό;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση