ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νότης Σφακιανάκης: Απόλυτα στημένη η υπόθεση «Ισλαμικό Κράτος»

Στο «ΌΛΑ» βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης,  ο Νότης Σφακιανάκης και όπως ήταν αναμενόμενο ο καλλιτέχνης μίλησε για ακόμη μία φορά έξω από τα δόντια για... ΟΛΑ.

Μιλώντας για την κυβέρνηση είπε: «θυμάσαι ότι κάναμε 4 χρόνια να ξεχάσουμε ότι κάποιος μας κορόιδευε; αυτά τώρα έχουν γίνει σε μέσα σε 6 μήνες».

Για την κόντρα με τον Ρέμο είπε ότι είναι καλό παιδί. «Όταν εγώ έκανα δίσκους ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ανεξάρτητα από το ότι είναι καλό παιδί και καλός τραγουδιστής, ο κόσμος που βλέπει τον Αντώνη είναι πιο ελιτίστικος από αυτόν που έρχεται να δει εμένα, με αυτή την έννοια έκανα τη δήλωση για αυτόν. Ο κόσμος που πηγαίνει στον Ρέμο είναι περισσότερο από τη μόδα και τα μέσα».

«Εγώ μιλάω για την τυχάρπαστη ελίτ των τελευταίων 25 ετών της Μυκόνου» συμπλήρωσε.

Όταν τον ρώτησε ο Θέμος για το αν θα δεχόταν 10 εκατομμύρια ευρώ από έναν μεγιστάνα για να τραγουδήσει στη Μύκονο η απάντησή του ήταν κάθετη: «Που να πάω εγώ για συναυλία στη Μύκονο; Στα βράχια; Εγώ απευθύνομαι στον κόσμο και όχι σε έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει την καύλα του πάνω μου».

Ο Νότης και το ISIS

Αναφορικά με το παγκόσμιο πρόβλημα τρομοκρατίας ο τραγουδιστής εξέφρασε την προσωπική του άποψη και υποστήριξε πως είναι στημένο.

«Απόλυτα στημένο. Θεωρώ ότι για να επέλθει η παγκοσμιοποίηση, που συνεπάγεται παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να μην αντιδράσει κανείς, πρέπει η τρομοκρατία να έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, να έχουν αναμιχθεί λαοί μεταξύ τους για να μην υπάρχει αντίσταση από έναν λαό γροθιά.

Και ξέρεις τι νομίζω ότι θα συμβεί; Kάποια στιγμή θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει «ότι ξέρατε ξεχάστε το, στο όνομα του λαού του πλανήτη ο οποίος από αυτή τη στιγμή μας ορίζει ως κυβέρνησή του και επειδή κινδυνεύει μας έχει πει ότι θα πρέπει να κάνουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Όλα τα υπόλοιπα όσοι δεν τα πράξετε είστε απέναντι από τον λαό του πλανήτη».

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για τα χρόνια που έζησε στη Γερμανία και τόνισε πως οι Γερμανοί τους αποκαλούσαν «Σβάρτσκοπφ» που σημαίνει μαυροκέφαλος συμπληρώνοντας παράλληλα για τους τζιχαντιστές: «Και αυτά τα παιδιά παρασύρονται. Δηλαδή άμα σε βάλει να νιώσεις ότι ζώνεσαι με χειροβομβίδες και εκρηκτικά και σκας και σκοτώνεις ένα κάρο κόσμο... Δηλαδή πόσο παραμύθι έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι».

Ακόμη δήλωσε πως «η θρησκεία είναι η αφορμή» και σημείωσε: «Αφού σε έχει γαλουχήσει με ένα τέτοιο τρόπο να αισθάνεσαι ως ισλαμιστής. Και ο Χριστιανός που έκανε τις σταυροφορίες και έκανε ότι έκανε και είχε κάνει και ακόμα κάνει...».

«Όταν έρχομαι εγώ και σε βαράω κάθε πρωί κάποια στιγμή δεν θα σαλτάρεις να έρθεις να με κοπανήσεις. Εσύ θα είσαι τρομοκράτης που θα μου τη ρίξεις στο κεφάλι ενώ εγώ που σε βαράω κάθε μέρα τι είμαι;», υποστήριξε στη συνέχεια.


Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε ακόμη «Κανείς να μην τελειώσει κανένα. Να τελειώσουμε αυτή την αντιπαράθεση. Γιατί να μην σταματήσουμε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο». Ωστόσο εξήγησε: «Δεν μπορεί να σταματήσει όλο αυτό γιατί αυτοί που έχουν τα ηνία λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο. Η βιομηχανία του θανάτου και του πόνου είναι η μεγαλύτερη: φάρμακα, νοσοκομεία, ναρκωτικά, όπλα, πορνεία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS