ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νοσοκόμoι μπλοκάρουν τη διαδήλωση κατά της καραντίνας

Οι φωτογραφίες που έγιναν vira

Στο Ντένβερ του Κολοράντο ένας αριθμός διαδηλωτών ξεκίνησαν πορεία με τα αυτοκίνητα ζητώντας την άρση των μέτρων και να ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις στην πόλη. Η φωτογράφος του Reuters, Alyson McClaran απαθανάτισε νοσοκόμους και λειτουργούς υγείας να στέκονται στο δρόμο, μπλοκάροντας τη διαδήλωση και υπενθυμίζοντας τους λόγους που είναι σημαντικός ο περιορισμός. 

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι διαδηλωτές πιστεύουν πως η καραντίνα έγινε με απώτερο σκοπό να πληγεί η οικονομία και η εκστρατεία επανεκλογής του Donald Trump ενώ άλλοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις δουλειές των υπαλλήλων, επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω καραντίνας.

Στη φωτογραφία πιο πάνω, σύμφωνα με την Guardian, μια γυναίκα με T-Shirt τη σημαία της Αμερικής, φωνάζει ''Αυτή είναι μια ελεύθερη χώρα. Είναι η χώρα των ελεύθερων. Πήγαινε στην Κίνα. Αν θέλεις κομμουνισμό, πήγαινε στην Κίνα. Φύγε και πήγαινε στη δουλειά σου''. 

Παρά την αναστάτωση, πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε πως οι Αμερικανοί φοβούνται πως είναι πολύ νωρίς για άρση των περιοριστικών μέτρων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X