ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νοσοκόμα από την Ιταλία αποκαλύπτει: «Χθες κατέρρευσα για πρώτη φορά»

«Τελεία και παύλα! Μείνε στο σπίτι! Μείνετε στο σπίτι!»

Όταν λέμε ότι μένουμε σπίτι το εννοούμε. Δεν ξεκινάμε τις βόλτες στην εξοχή χωρίς να σκεπτόμαστε τις συνέπειες. Καθημερινά οι λειτουργοί υγείας, γιατροί, νοσοκόμοι και νοσηλευτές παλεύουν για εμάς και τα αγαπημένα μας άτομα. Το μόνο που ζητάνε από εμάς είναι να μείνουμε στο σπίτι για να τους βοηθήσουμε.

Η Irene λοιπόν βλέποντας αυτή την κατάσταση κατέρρευσε και έγραψε στο ιταλικό NurseTimes στο facebook τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνονται.

«Χθες είχα την πρώτη ψυχολογική κατάρρευση. Έκλαψα πάρα πολύ γιατί ενώ γυρνούσα στο σπίτι από τη δουλειά, η πόλη ήταν γεμάτη κόσμο. Μένω κοντά σε ένα μεγάλο πάρκο και περνάω από μπροστά του για να φτάσω σπίτι.

Υπήρχαν παρέες ανθρώπων που έκαναν γυμναστική, άλλοι που βγήκαν για τρέξιμο με τον σκύλο (τουλάχιστον τρεις). Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει να παρατηρείται έλλειψη από υλικό για τη δική μας προστασία. Δεν καταλαβαίνετε ότι, σκοπός δεν είναι να προσπαθείτε βρείτε το παραθυράκι, που θα δικαιολογήσει ότι βρίσκετε έξω, αλλά πρέπει να μείνετε σπίτι. Τελεία και παύλα! Μείνε στο σπίτι! Μείνετε στο σπίτι!» έγραψε.

Το κείμενο συνοδευόταν από μια φωτογραφία της στην οποία κρατάει ένα σημείωμα που γράφει «Όποιος λέει "σε μένα δε θα συμβεί ποτέ" θα είναι ο επόμενος που θα νοσήσει. Μείνετε στο σπίτι».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X