ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Το ντουέτο της κόρης του με γνωστή τραγουδίστρια

Τα πρώτα μουσικά βήματα της 17χρονης Αικατερίνης.

Μαρία Καραμάνου

Μέσω των social media, η Αλέξια Βασιλείου εξέφρασε το δημόσιο "ευχαριστώ" προς την κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, Αικατερίνη, για το ντουέτο τους στο πρώτο τραγούδι που έγραψε μάλιστα η ίδια. Ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα σε μία τόσο νεαρή ηλικία. Να υπενθυμίσουμε βέβαια και την νίκη της στον διαγωνισμό ''Fengaros 2023'' μαζί με το συγκρότημα της. 

Photo By @alexia_vassiliou On Instagram

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια διοργάνωσε μια θεματική συναυλία με τίτλο "Κύπρις" στο Κυπριακό Μουσείο, στην οποία συμμετείχε και η Αικατερίνη Χριστουδούλη. Με αφορμή αυτή τη συναυλία, η Αλέξια αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες τους από τη λαμπερή βραδιά και να την ευχαριστήσει δημόσια για το τραγούδι που έγραψε.

Photo By @alexia_vassiliou On Instagram

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Αλέξια σχολίασε, «Ευχαριστώ Αικατερίνη Χριστοδουλίδου για το ντουέτο μας στο τραγούδι που έγραψες». Η ανάρτηση αυτή γνώρισε επίσης την υποστήριξη της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά, που την αναδημοσίευσε, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της για την κόρη της. Η Αικατερίνη, που είναι μόλις 17 ετών, έχει φανερώσει το μουσικό της ταλέντο, και η αγάπη της για τη μουσική είναι γνωστή σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε πως η συναυλία διοργανώθηκε από το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υφυπουργείου Πολιτισμού και αντιπροσωπεύει ένα από τα καλλιτεχνικά έργα της Αλέξιας. Η συναυλία είχε θέμα τις Κυπριακές αρχαιότητες.

Η Αλέξια Βασιλείου επιδίωξε να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, με μια μουσική παράσταση που αναδείκνυε την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου. Η αφοσίωσή της στη μουσική και η εμπνευσμένη δημιουργία της αποτέλεσαν ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό εγχείρημα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό του κοινού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS