ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του πρώτου digital εξώφυλλου του must

Δείτε τα backstage στιγμιότυπα

Η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη φωτογραφήθηκε για το πρώτο digital εξώφυλλο του must με καλοκαιρινή διάθεση, ποζάροντας σε διάφορεs γωνίες του νέου καζίνο αλλά και θέρετρου City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό και φορώντας διάφορα πανέμορφα σύνολα.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις όσο αφορά την οικογένειά της, την επαγγελματική της ζωή αλλά και την μητρότητα, δίνοντας την άποψή της και σε διάφορα άλλα θέματα.

Μητέρα δύο κοριτσιών. Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου η μητρότητα;
Η μητρότητα ήρθε για έμενα στα 23 μου, η αλήθεια είναι ότι σε μια τέτοια ηλικία δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι έρχεται στη ζωή σου. Η μητρότητα από μόνη της, ως υπαρξιακή και βιολογική ιδέα, έχει κάτι φωτεινό, τόσο φωτεινό όσο η ίδια η ζωή. Κανείς δεν σε προετοιμάζει όμως για τις δυσκολίες και τις αλλαγές που έρχονται. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που έχω στη ζωή μου τα δύο μου ζουζούνια. Η καθημερινότητα προσφέρει πολλές χαρές πρωτίστως, αλλά και δυσκολίες που σίγουρα μια εργαζόμενη μάνα καλείται να αντιμετωπίσει. Η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά σου που είναι και ο πρωταρχικός και σημαντικότερος σκοπός σου.

Πόσο σημαντικό είναι να δεχόμαστε και να αγαπάμε το σώμα μας;
Πόσο εύκολο είναι να αγαπήσουμε το σώμα μέσα στο οποίο μεγαλώσαμε, το σώμα με το οποίο συμβιώνουμε, ξυπνούμε και κοιμόμαστε κάθε μέρα; Η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει το σώμα μας να έχει αξία δεν είναι η ομορφιά, αλλά η μοναδικότητά του, δηλαδή όλα τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει και μέσα από τα οποία αφηγείται τη δική σου ιστορία. Διότι, αν το καλοσκεφτείς, το σώμα σου είναι ένας ζωντανός «χάρτης», στον οποίο τα σημάδια γέννησης, οι ραγάδες, οι φακίδες και οι ουλές, αποτυπώνουν το δικό σου προσωπικό «ταξίδι», ένα «ταξίδι» για το οποίο αξίζει να νιώθεις περήφανη! Γι’ αυτό θα πω ότι αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας, αν αγαπήσουμε την κάθε μοναδική ατέλειά μας, τότε θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας.

Πόσο παραδοσιακή γυναίκα είσαι;
Η συνύπαρξη της καριέρας με την οικογένεια είναι στις μέρες μας κάτι σύνηθες, αλλά όχι εύκολο. Προσπαθώ πάρα πολύ να διατηρώ μεταξύ τους μια ισορροπία αλλά εκ των πραγμάτων αναγκαστικά κάποτε το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου. Δεν σου κρύβω ότι απολαμβάνω τις στιγμές που έχω τον ρόλο της μαμάς, της νοικοκυράς, της συζύγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must  |  must see  |  backstage  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  cover story  |  cover  |  Άντρη Καραντώνη  |  Andri Karantoni

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση