ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Netflix: Σύντομα χρεώσεις για δανεικούς κωδικούς

Η πλατφόρμα συνεχίζει και χάνει συνδρομητές

Το Netflix για ακόμη ένα συνεχόμενο τρίμηνο χάνει συνδρομητές κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας ροής ταινιών. Χθες, Τρίτη 19 Ιουλίου οι εκπρόσωποι της πλατφόρμας ανακοίνωσαν πως έχασαν 970.000 συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο του έτους ενώ οι συνδρομητές τους φτάνουν στους 220,67 εκατομμύρια παγκοσμίως. 

Ουσιαστικά, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, η εταιρεία έχασε 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά μόνο που αυτή τη φορά κέρδισε κάποιους συνδρομητές από άλλες περιοχές του κόσμου όπως για παράδειγμα από την Ασία από την οποία κέρδισε συγκεκριμένα 1,8 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου η πλατφόρμα έχασε 200.000 συνδρομητές, πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία της εταιρείας. 

Η παρακμή στην εταιρεία αποδίδεται σε διάφορους λόγους όπως για παράδειγμα στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης στην πλατφόρμα από συνδρομητές και από γνώριμά πρόσωπά τους, ο ανταγωνισμός με άλλες τέτοιου είδους, εταιρείες και η οικονομική πίεση. 

Η εταιρεία παρ' όλ' αυτά έχει ψηλά τις προσδοκίες της για το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, το Netflix εκτιμάει ότι περίπου 100 εκατομμύρια σπίτια χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του χωρίς να πληρώνουν την ανάλογη συνδρομή ενώ σύντομα σχεδιάζει να αναπτύξει την επί πληρωμή κοινή χρήση μέσα στην επόμενη χρονιά κάτι που έχει ήδη εφαρμόσει στη Λατινική Αμερική με θετικά μέχρι στιγμής, αποτελέσματα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X