ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέο βίντεο με τις δηλώσεις του πρίγκιπα Κάρολου για το θάνατο του πατέρα του

Η ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

newsroom must

Σειρά στα αφιερώματα και τις τιμητικές αναρτήσεις για τον πρίγκιπα Φίλιππο και την ζωή του πήρε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο πρωτότοκος γιός του και διάδοχος του θρόνου μίλησε για τον πατέρα του σε ένα καινούριο βίντεο που κυκλοφόρησε το Σάββατο (10/04/21) μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση την οποία βιώνει η βασιλική οικογένεια μετά και τον θάνατο του πατέρα του.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων «Ήθελα να πω για τον πατέρα μου, ότι τα τελευταία 70 χρόνια είχε δώσει τις πιο αφοσιωμένες υπηρεσίες στη βασίλισσα, την οικογένεια, την χώρα αλλά και την Κοινοπολιτεία».

Συνεχίζοντας μίλησε και για τα δικά του συναισθήματα «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο πατέρας μου μας λείπει πολύ. Ήταν μια τόσο αγαπητή και σεβαστή φυσιογνωμία και εκτός από οτιδήποτε θα ήταν τόσο συγκινημένος με τον αριθμό ων ανθρώπων εδώ αλλά και σε όλο τον κόσμο και την Κοινοπολιτεία που μοιράζονται τη θλίψη μας και την απώλειά μας».

Ενώ κλείνοντας αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να περιγράψει τον πατέρα του, «Ο αγαπημένος μου μπαμπάς ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και πιστεύω πως πάνω από όλα θα είχε εντυπωσιαστεί με όλα τα συγκινητικά λόγια που ειπώθηκαν για εκείνος και για αυτό η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευγνώμονες. Θα μας βοηθήσει αυτή την τόσο στενάχωρη περίοδο. Ευχαριστώ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS