ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Νέο βίντεο από την σύλληψη του George Floyd

«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε»

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από την δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό ο οποίος τον πατούσε στον λαιμό για 9 ολόκληρα λεπτά στην Μινεάπολη όμως οι λεπτομέρειες της σύλληψης του άτυχου Αφροαμερικανού ακόμα συγκλονίζουν.

Η Daily Mail έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από την σύλληψή του το οποίο σοκάρει. Οι διάλογοι του εν λόγω βίντεο έχουν ήδη κυκλοφορήσει όμως είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αφού πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο.

Δεν πρόκειται για βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή αλλά από κάμερες σώματος των πρώην αστυνομικών Thomas Lane και Alexander Kueng την στιγμή που έφτασαν στο mini market όπου ο Floyd φαίνεται να πλήρωσε χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τους δύο αστυνομικούς να πλησιάζουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο Floyd και να χτυπούν το τζάμι του οδηγού. Στην συνέχεια προσπαθούν να τον σπρώξουν μέσα στο περιπολικό και παρόλο που ο Floyd του λέει ότι έχει κλειστοφοβία εκείνοι συνεχίζουν.

Βλέπουμε τον Floyd τρομαγμένο να παρακαλεί να μην το πυροβολήσουν «Σε παρακαλώ αστυνόμε, σε παρακαλώ, μην με πυροβολήσεις» και να τους εξομολογείται ότι έχασε την μητέρα του πρόσφατα κλαίγοντας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση