ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερό του συνετρίβη στην Καλιφόρνια

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 41 ετών σταρ του NBA Kobe Bryant. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Kobe Bryant έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια. 

O αστέρας του ΝΒΑ ταξίδευε μαζί με άλλους επιβάτες, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, ενώ η σύζυγος του, Vanessa Bryant, δεν ήταν μεταξύ αυτών. 

Το ελικόπτερο ήταν χρόνια τώρα -από την εποχή που αγωνιζόταν στους Los Angeles Lakers- η πρώτη επιλογή του Kobe Bryant για τα ταξίδια του.

Ο Bryant έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ενώ από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Vanessa Bryant, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι. 

Ο «Black Mamba» συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παικτών του στην Ιστορία του ΝΒΑ, με 18 all star εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, όπου θήτευσε αποκλειστικά στους Los Angeles Lakers. O Μπράιαντ είχε επιλεγεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 1996, ενώ στην τροπαιοθήκη του ξεχωρίζουν 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ, 2 τίτλοι MVP τελικών και ένας κανονικής περιόδου (2008), και δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ.  

Ο Bryant έπαιξε επί δύο δεκαετίες με τους Los Angeles Lakers, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα. Ο Bryant ήταν μέχρι χθες -τον προσπέρασε ο LeBron James- ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασίστ και έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα NBA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kobe bryant  |  μπάσκετ  |  θρύλος  |  NBA  |  κόρη  |  Gianna

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση