ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νέες αλλαγές στο Instagram για λογαριασμούς ανηλίκων

Οι τελευταίες ανακοινώσεις της πλατφόρμας

newsroom must

Σε νέες αλλαγές προχωρά το Instagram με σκοπό να γίνει πιο ασφαλές για ανήλικους χρήστες. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, όταν ανήλικοι κάτω των 16 ετών συνδέονται για πρώτη φορά στο κοινωνικό δίκτυο θα έχουν αυτόματα έναν ιδιωτικό λογαριασμό ενώ όσοι έχουν ήδη λογαριασμό θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση για τα προτερήματα ενός ιδιωτικού λογαριασμού. 

Το Instagram υποστηρίζει ότι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις του αφορούσαν στη «Σωστή ισορροπία της ασφάλειας». «Παλιά, ζητούσαμε από τους νέους να επιλέξουν από μόνοι τους ανάμεσα σε δημόσιο λογαριασμό ή ιδιωτικό όταν εγγραφούν στο Instagram» δήλωσε η εταιρεία. «Μια ακόμα αλλαγή της εταιρείας ήταν ότι για να αποτρέψουμε τους λογαριασμούς που εμφανίζουν «ύποπτη συμπεριφορά», έχουμε αποκλείσει την δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ή να ακολουθούν παιδικούς λογαριασμούς».

Η απόφαση αυτή έρχεται, επίσης, μετά από συγκεκριμένες έρευνες που έδειξαν πως μόνο ένας στους πέντε προτιμά δημόσιο λογαριασμό όταν η ρύθμιση ιδιωτικού λογαριασμού ήταν προεπιλεγμένη ενώ οι πρώτες δοκιμές (με τις ειδοποιήσεις που αναφέραμε πιο πάνω) έδειξαν πως 8 στους 10 αποδέχτηκαν την επιλογή για αλλαγή των ρυθμίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
instagram  |  social media  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση