ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η Γεωργία

Oι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

newsroom must

Οι εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πάρτι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη φαίνονται χωρίς τελειωμό, με τελευταία προσθήκη τις δηλώσεις ενός μάρτυρα που περιπλέκουν τα πράηματα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του makthes.gr, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο πάρτι και όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, Θάνος Καρατσιώλης, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή από τα λεγόμενα της κοπέλας.

«Ο πελάτης μου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει... Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται τόσο αποκλειστικά για την υπόθεση της 24χρονης όσο και για ην δράση κυκλωμάτων μαστροπείας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS