ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νέα έκδοση εισιτηρίων για το MTN Madwalk

Λίγες μέρες έμεναν μέχρι να γίνει πραγματικότητα το απόλυτο fashion event, το MTN Madwalk 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Κρατική Έκθεση, στο περίπτερο 6, στις 20.00! 

Τα μεγαλύτερα ονόματα της κυπριακής μόδας, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα show που θα συζητηθεί, ενώ οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η ανταπόκριση του κόσμου στην προπώληση των εισιτηρίων ήταν πολύ μεγάλη και έτσι η παραγωγή του show αποφάσισε να εκδώσει νέα εισιτήρια και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν από κοντά το απόλυτο event, το οποίο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. 

Ποιοι καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών» στο MTN Madwalk;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Hovig, η Ήβη Αδάμου, οι Otherview, η Χάρις Σάββα, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Mike, οι Παπιγιόν Band, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Στικούδη και η Κόνι Μεταξά θα ντύσουν μουσικά το fashion event συνοδεύοντας τους Κύπριους σχεδιαστές on stage.

Τη φαντασμαγορική βραδιά υπογράφουν οι Φωκάς Ευαγγελινός και Κώστας Καπετανίδης.

Παρουσιαστές θα είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης, που θα κάνει special act στη σκηνή, και η Έβελυν Καζαντζόγλου

Εσύ θα είσαι εκεί;

Καθημερινά, από τις 9:00 μέχρι τις 18:00, θα μπορείς να πάρεις κι εσύ το εισιτήριό σου από τα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411, Λευκωσία, Έγκωμη τηλ. 22472472).

Παρουσιάζει: MTN
Χορηγός: Σχέδιο Ανταμοιβής της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με Ασφάλεια: To Mini της Char. Pilakoutas Ltd
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές με παγωτά Papafilipou
Coffee By Emmi Café Latte
Προβάλλει το MegaOne
Body Care By LUX

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X