ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Narcos: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον 3ο κύκλο

Οι περισσότερες τηλεοπτικές σειρές, λογικά, θα τελείωναν όταν ο κεντρικός χαρακτήρας πέθαινε. Το ''Narcos'', όμως, δεν είναι  σαν τις άλλες σειρές, γι' αυτό οι δημιουργοί αποφάσισαν να συνεχίσουν. 

Ο Pablo Escobar σκοτώθηκε στο τέλος της 2ης σεζόν, γι' αυτό δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια. Η προσοχή θα στραφεί στο Cali Cartel των αδερφών Rodriguez Orejuela. To Κολομβιανό δίδυμο ήταν υπεύθυνο για το 90% του παγκόσμιου εμπόριου κοκαϊνης και μέχρι τα μέσα των '90s έγιναν πολυεκατομμυριούχοι. Η βασική διαφορά είναι πως στη σειρά, ο αστυνομικός Javier Pena θα αναλάβει την υπόθεση του Cali Cartel, ενώ πραγματικότητα δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση αυτή. 

Θα υπάρξουν πολλές νέες προσθήκες στο καστ. Οι Francisco Denis θα είναι ο άλλος αδερφός - ο Miguel Rodriguez Orejuela - ενώ οι Albertο Ammann και Pepe Rapazote είναι οι συνιδρυτές του καρτέλ, Pacho Herrera και Chepe Santacruz Londono. 

Επιπλέον, οι παραγωγοί αποκάλυψαν πως θα υπάρξει και 4η σεζόν μιας και η σειρά δεν θα επικεντρωνόταν ποτέ μόνο στον Escobar αλλα γενικά στον κόσμο των ναρκωτικών. 

Ο τρίτος κύκλος κυκλοφορεί στο Netflix 1η Σεπτεμβρίου. 

Δείτε το τρέιλερ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
narcos  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X