ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Nadine Menendez: Ποια είναι η σχέση της με την Κύπρο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Με αφορμή το Παγκόσμιο Συνέδριο Κυπρίων της Διασποράς το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου, στην Κύπρο για να το προσφωνήσει παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Robert Menendes με την σύζυγό του Nadine Menendez.

Το όνομα της ίδια φαίνεται πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να θέλουν να μάθουν περισσότερα για την κυρία που φωτογραφήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό Μέγαρο, την κυρία Nadine Menendez, σύζυγο του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Robert Menendes, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων της Διασποράς», έγραψε η Πρώτη Κυρία κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε.

Όσο για την Nadine, αν και η ίδια κατάγεται από την Αρμενία, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κύπρο το 1995 ο σύζυγός της Robert αποκάλυψε πως η μητέρα της γεννήθηκε στην Κύπρο, με τον ίδιο στην συνέχεια να δήλωσε περήφανος για την συνεργασία του με τις οργανώσεις της κυπριακής και της ελληνικής Διασποράς, με στόχο την βελτίωση των διμερών σχέσεων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS