ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ναβάλνι: Πως τον αποχαιρέτησε η σύζυγος του

«Σε ευχαριστώ για τα 26 χρόνια απόλυτης ευτυχίας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Γιούλια Ναβάλναγια δεν ήταν παρούσα στην κηδεία του συζύγου της, Αλεξέι Ναβάλνι, λόγω φόβου για πιθανή σύλληψη. Έχοντας εγκαταλείψει τη Ρωσία μαζί με τα δύο παιδιά τους, απουσίαζε λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της. Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, η Γιούλια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η ίδια δήλωσε, «Λιόσα, σε ευχαριστώ για τα 26 χρόνια απόλυτης ευτυχίας. Ναι, ακόμη και τα τελευταία τρία χρόνια ευτυχίας. Για την αγάπη, που με στηρίζεις πάντα, που με έκανες να γελάω ακόμα και από τη φυλακή, για το ότι πάντα με σκεφτόσουν. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνω εκεί ψηλά χαρούμενη για μένα και περήφανη για μένα. Δεν ξέρω αν θα το αντέξω ή όχι, αλλά θα προσπαθήσω».

Και συνέχισε, «Θα βρεθούμε σίγουρα μια μέρα. Έχω τόσες ανείπωτες ιστορίες για σένα, και έχω τόσα τραγούδια αποθηκευμένα για σένα στο τηλέφωνό μου, ανόητα και αστεία, γενικά, για να είμαι ειλικρινής, τρομερά τραγούδια, αλλά είναι για εμάς, και πραγματικά ήθελα να σε αφήσω να ακούσεις σε αυτούς. Και ήθελα πολύ να σε βλέπω να τους ακούς, να γελάς και μετά να με αγκαλιάζεις. Θα σ'αγαπώ για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS