ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

My style rocks: Το ξέσπασμα των κριτών και τα δάκρυα παίκτριας

Στο σημερινό επεισόδιο του ''My style rocks'', παρακολουθήσαμε ακόμα μια σκηνή έντασης ανάμεσα στις παίκτριες και την κριτική επιτροπή. 

Συγκεκριμένα, όταν η Δανάη Ντανάκα εμφανίστηκε στη σκηνή, παρουσιάζοντας το concept της που την ήθελε να πηγαίνει σε ροκ συναυλία, σχολιάστηκε αρκετά αρνητικά από την κριτική επιτροπή, που της ανέφερε πως το σύνολο που επέλεξε δεν ταιρίαζει καθόλου με την περίσταση. 

Η ένταση ανέβηκε όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης παρατήρησε αρχικά της συμπαίκτριες της Δανάης, οι οποίες μιλούσαν μεταξύ τους την ώρα της κριτικής του. «Είναι μεγάλη αγένεια αυτό που κάνετε!», είπε ο σχεδιαστής και στη συνέχεια ξέσπασε πάνω στη Δανάη Ντανάκα: «Έτσι δεν πας σε καμία συναυλία! Δεν είσαι ωραία για συναυλία! Να πας αλλού! Ο κόσμος που σας βλέπει από το σπίτι έχει απαιτήσεις».

Στη συνέχεια η Δανάη, ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την αυστηρή κριτική του Δημήτρη Δημήτρη Αργυρόπουλου που είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή πίσω μιλάτε συνέχεια, επειδή εδώ συνεχώς αντιμετωπίζετε εμάς σαν να μην έχουμε δίκιο, δεν είναι σωστό. Ούτε ροκ είσαι, για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες; Είναι ντροπή»!

Δείτε το απόσπασμα

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS