ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MTV VMA: Ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο και μια συγκινητική ομιλία

H Pink βραβεύτηκε στα φετινά MTV Video Music Awards 2017 με το Michael Jackson Video Vanguard Award για τη συνολική της πορεία στο χώρο της μουσικής, και ήταν αναμενόμενο πως θα παρουσιάσει ενα εντυπωσιακό σόου. 

Σε ένα medley, τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλάζοντας σκηνικά (που περιλάμβαναν ιπτάμενα αυτοκίνητα και μια τεράστια τηλεόραση που έπαιζε παλιά βίντεο κλιπ της) ενώ στο τέλος τραγούδησε το ολοκαίνουργιο της single ''What About Us''. 

Όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο, έδωσε μια συγκινητική ομιλία, αφιερώνοντας το βραβείο στην 6χρονη κόρη της, Willow, που παρακολουθούσε από το κοινό. 

''Λένε πως μοιάζω με αγόρι και πως το σώμα μου είναι πολύ μυώδες, πως έχω άποψη για όλα κτλ. Με βλέπεις να αφήνω τα μαλλιά μου να μακρύνουν; Με βλέπεις να αλλάζω το σώμα μου; Με βλέπεις όμως να γεμίζω στάδια σε όλο τον κόσμο; Μην αλλάξεις. Παίρνεις το φτιάρει και χτυπάς το κέλυφος μέχρι να βγει μαργαριτάρι'' είπε με αφορμή τα σχόλια της κόρης της πως θεωρεί τον εαυτό της άσχημο και πως μοιάζει με αγόρι. 

 Δείτε τη συγκινητική ομιλία κάνοντας κλικ εδώ και δείτε επίσης την εμφάνισή της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X