ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MTN Must Fashion: Όσα έγιναν στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 30 Μαΐου, η γιορτή της μόδας στην Κύπρο, το πέμπτο MTN Must Fashion που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μόδα, μουσική, φώτα, λαμπερές παρουσίες και ένα μαγευτικό σκηνικό συνέθεταν την βραδιά με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν το show που στήθηκε από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Σάββας Πούμπουρας, άνοιξαν τη βραδιά καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε στην σκηνή η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου.

Το show ξεκίνησε με τα acts των σχεδιαστών και των boutique τα οποία πλαισιώνονταν live με τα τραγούδια του συγκροτήματος 48ώρες που ξεσήκωσαν το κοινό κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Στην σκηνή εμφανίστηκε και η sexy Ελευθερία Ελευθερίου, βάζοντάς μας σε καλοκαιρινό mood με τις επιτυχίες της.

Κατά τη διάρκεια του show στην είσοδο βρισκόταν το MTN 360 glam moment στο οποίο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους glamorous 360 video με την καινοτομική camera της ΜΤΝ. Όσοι συμμετείχαν μπήκαν αυτόματα στον διαγωνισμό της MTN και μία τυχερή κέρδισε το μεγάλο δώρο της βραδιάς, το εκπληκτικό iPhone 10. Eπίσης, η Premier Club της Τράπεζας Κύπρου έδωσε την ευκαιρία σε δύο άτομα να κερδίσουν ένα φόρεμα αξίας 500 ευρώ, με την υπογραφή του σχεδιαστή της επιλογής τους.

Μετά την εμφάνιση και των 15 σχεδιαστών και boutique, η Έλλη Κοκκίνου ανέβηκε στην σκηνή για το κλείσιμο, τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες της και εντυπωσιάζοντας μας με την μοναδική παρουσία της.

Διεύθυνση Παραγωγής: Aνδρέας Παναγή
Καλλιτεχνική διευθύντρια show: Ειρήνη Χριστοφόρου
Επικεφαλής χορογράφος show: Αντιγόνη Τασουρή
Καλλιτεχνική Επιμέλεια:Γιώργος Σεγρεδάκης
Διευθυντής Σκηνής: Γιώργος Ασημινάκης

To MTN Must Fashion στηρίζουν οι EvianxChiaraFerragni, Folli Follie, Mini, Bombay Sapphire, Shiseido, Kevin.Murphy, Emmi Caffe Latte, Papafilippou, G.A.P. Vassilopoulos, SIDC Payment Services, Premier Club Τράπεζας Κύπρου, Cobalt. Παραγωγή: must magazine.

Δείτε όσα έγιναν!

Έξω απο το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά.

Η παρουσιάστρια του show Έβελυν Καζαντζόγλου

Η εντυπωσιακή έναρξη του show!

Oι 48Ώρες!

H Έλλη Κοκκίνου ανοίγει μουσικά το show!

Οι δημιουργίες της Anice

  Το act της ZS ZOE SOPHOCLEOUS

Το act της MΑRIANNAS DAMIANOU

 

Στο act του Mιχάλη Ασημάκη

Στο front row του show

 

Η Μαρία Κορτζιά με νυφικό Ανδρέα Ζαννετίδη

H EDGE BOUTIGUE

Το show της Folli Follie

Το show του Gregory Morfi

 Η Ελευθερία Ελευθερίου στη σκηνή του MTN Must Fashion

Το show της Λουκίας Κυριάκου

Οι δημιουργίες των ALEXANDER CARA

FOREVER 21

FREDERICK UNIVERSITY

EROTOKRITOS 

 

MINT BOUTIQUE

Το act των NATARGEORGIOU

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X