ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Μπορεί ο Λευκός Οίκος να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών;

Τι απαντά ο Joe και η Jill Biden.

newsroom must

Νέα αποκαλυπτική και ίσως αρκετά προσωπική συνέντευξη έδωσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Joe και Jill Biden, μιλώντας για το πώς κατάφεραν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα μετά και την εκλογή του Joe, ως πρόεδρος, αλλά και για την μεταξύ τους σχέση.

Χαρακτηριστικά, η Πρώτη Κυρία μιλώντας στην Vogue, αποκάλυψε πως πλέον είναι και οι δύο υπερβολικά απασχολημένοι, λέγοντας «Πρέπει, πιστεύω, να προσπαθούμε λίγο περισσότερο να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο. Ακόμα και για να τρώμε μαζί βραδινό. Μερικές φορές τρώμε στο μπαλκόνι. Χθες δειπνήσαμε στο Κίτρινο Oval επάνω. Είναι μέρος της ημέρας μας και ακόμα ανάβουμε κεράκια και έχουμε συζητήσεις και αφήνουμε τα τηλέφωνα κλειστά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Με τον κ.Biden να συμπληρώνει ότι θα ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο μαζί της, εξομολογούμενος ότι «Μου λείπει. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Αλλά δεν μπορούμε πια να φύγουμε όπως παλιά. Όταν μέναμε στο Delaware και ήμασταν παντρεμένοι, μια φορά τον μήνα πηγαίναμε σε ένα bed-and-breakfast μόνοι μας για να περάσουμε ρομαντικό χρόνο μαζί».

Φυσικά, αποκάλυψαν ότι ακόμη και όταν ταξιδεύουν μαζί, προτεραιότητα είναι το καθήκον προς το κράτος, λέγοντας «Είμαι απασχολημένος δουλεύοντας σε ένα σημαντικό λόγο και είμαι αφηρημένος. Κι όταν δεν δουλεύω θέλω να πάω και να περάσω χρόνο μαζί της αλλά δουλεύει εκείνη σε ένα σημαντικό λόγο. Ή βαθμολογεί γραπτά. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο και το λέω ειλικρινά να ξεκλέβουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο».

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πρώτη φορά που είδε τη σύζυγό του να μιλάει μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, «αυτό είναι το κορίτσι μου. Είμαι τόσο περήφανος. Απλά το έκανε και γινόταν ολοένα και καλύτερη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση